Op werkdagen voor 16:00 besteld = de volgende dag in huis

Binnen Nederland geldt een verzendtarief van €5,95 . Past uw bestelling echter door de brievenbus dan betaalt u slechts €3,95 verzendkosten.
Bestellingen met een waarde van meer dan €75,- worden gratis binnen Nederland verzonden.

Verzending binnen Europa

Voor zendingen binnen Europa gelden de volgende verzendkosten:

België € 8.95
Duitsland € 8.95
Frankrijk € 13.95

Italië € 16,-
Spanje € 16,-
Finland € 17,-
Letland € 28.75
Zweden € 13.95

Alle zendingen buiten Nederland worden als pakket verzonden, verzending als briefpost kan alleen zonder track-en-trace code.
Omdat we in het verleden heel veel van dit soort zendingen kwijt zijn geraakt binnen Europa kunnen we dit helaas niet meer aanbieden. Namens PostNL excuses voor het ongemak.

Palletzendingen worden alleen binnen Nederland geleverd.

De verzendkosten voor uw bestelling vindt u eenvoudig terug in de winkelwagen.

Uw bestelling ophalen bij een PostNL punt

Het is mogelijk om uw bestelling binnen Nederland op één van de 2650 PostNL afhaalpunten te laten bezorgen. Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u gemakkelijk het dichtsbijzijnde punt selecteren en hoeft u niet meer thuis te blijven om uw pakketje in ontvangst te nemen. Op deze pagina van PostNL leest u meer over deze werkwijze.

Ophalen van uw bestelling in Almere

Uiteraard kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Almere. Op deze manier bespaart u verzendkosten en kunt u het product even rustig bekijken van te voren.
Ophalen kan zonder afspraak tijdens onze openingstijden.

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW. Verzendkosten voor andere landen binnen de EU kunnen via email opgevraagd worden.