Bij Mercurius Paint bieden wij diverse betaalmogelijkheden aan, zo kunt u bij uw order zelf kiezen voor de betaalmethode die voor u het handigst is.

Betalen via internetbankieren

     
Internetbankieren is een snelle, eenvoudige en veilige manier om uw bestelling online te betalen. Binnen Nederland bieden wij hiervoor iDeal aan.

Voor onze Belgische klanten bieden wij MrCash/Bancontact, Belfius direct en de KBC/CBC betaalknop aan.

Onze Duitse klanten kunnen gebruik maken van Sofort Banking en GiroPay voor het afrekenen van hun bestelling.

Achteraf betalen via Klarna

Wilt u liever betalen als u de spullen in huis heeft? Dat is uiteraard ook geen probleem. Kies Klarna al betaalmethode en betaal op het moment dat het u uitkomt.

Betalen via Credit Card

 
Bij Mercurius Tools kunt u ook met uw creditcard betalen. Dit is eenvoudig, veilig en snel.

Betalen via PayPal

U kunt bij Mercurius Paint ook via PayPal betalen. Dit geeft u als koper extra bescherming in het geval het pakket niet bij u aankomt.

Bankoverschrijving

Wilt u toch liever via bankoverschrijving betalen? Gebruik dan de volgende gegevens:

  • IBAN: NL50 KNAB 0259 1833 93
  • Naam: Mercurius Paint te Almere
  • BIC: KNABNL2H

Zodra uw betaling ontvangen is wordt uw bestelling verzonden en ontvangt u een email ter bevestiging.

Betalen bij afhalen

Bij het afhalen van uw bestelling kunt u vooraf betalen via één van bovenstaande betaalmethoden of ter plaatse met PIN of contant, wat u het prettigst vindt.

IC leveringen België (0% BTW)

Als zakelijke Belgische klant kunt u met een geldig BTW nummer een Intracommunautaire levering ontvangen. Onze webshop ondersteunt IC leveringen helaas niet standaard. Als u een bestelling plaatst via de website en uw BTW nummer bij de opmerkingen vermeldt dan zullen we u, via email, een aangepaste IC factuur met 0% BTW sturen die u kunt betalen via een bankoverschrijving.
Let op: het afleveradres dient gelijk te zijn aan het adres waarop het BTW nummer is gevestigd. Wij gebruiken de site van de Europese Comissie om dit te controleren.