Geef je scooter een nieuwe look met Wrapperspray: De revolutionaire spuitbus voor eenvoudig en betaalbaar wrappen!

Ben je toe aan een frisse look voor je scooter? Wil je graag een nieuwe kleur, maar zie je op tegen het gedoe en de kosten van traditioneel spuiten of de hoge kosten van wrappen met folie? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: Wrapperspray, de flexibele en verwijderbare coating in een handige spuitbus! Bij Mercurius Paint hebben we alles wat je nodig hebt om je scooter eenvoudig en betaalbaar te transformeren naar jouw gewenste stijl.

Zelf je scooter wrappen met een spuitbus Wrapperspray voorbeeld metallic blauw Mercurius Paint

Waarom kiezen voor Wrapperspray?

Wrapperspray is een innovatief product dat het mogelijk maakt om je scooter moeiteloos en zonder gedoe van een nieuwe kleur te voorzien. Maar waarom zou je voor Wrapperspray kiezen in plaats van traditioneel spuiten of wrappen met folie? Hier zijn een aantal redenen:

1. Gemakkelijk aan te brengen

Wrapperspray wordt geleverd in een handige spuitbus, waardoor het aanbrengen ervan een fluitje van een cent is. Je hoeft niet met folie aan de slag of iemand in te huren ervoor. Met een paar eenvoudige stappen geef je je scooter een geheel nieuwe uitstraling.

2. Geen schuren nodig

In tegenstelling tot traditioneel spuiten, waarbij altijd veel tijd in de voorbereiding gaat zitten en vaak intensief geschuurd moet worden, heeft Wrapperspray geen schuurwerk nodig. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar voorkomt ook beschadiging aan je scooter. Hierdoor kun je de Wrapperspray later zonder schade weer verwijderen!

3. Betaalbaar alternatief

Het laten wrappen van je scooter met folie kan behoorlijk prijzig zijn, en traditioneel spuiten is vaak ook niet goedkoop. Wrapperspray biedt een betaalbaar alternatief dat hetzelfde professionele resultaat oplevert, maar dan voor een fractie van de prijs. Door het zelf te doen ben je ook niet je scooter dagen kwijt maar kun je het mooi doen op een moment dat het jou zelf uitkomt.

4. Flexibel en verwijderbaar

Wrapperspray is flexibel en kan gemakkelijk worden verwijderd wanneer je toe bent aan een nieuwe kleur of als je de originele lak wilt herstellen. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die graag regelmatig van look willen veranderen of als je de scooter in de toekomst in originele staat wilt herstellen voor de verkoop.

Hoe werkt Wrapperspray?

Het aanbrengen van Wrapperspray is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. Reken op 1 spuitbus per 0.5m2.Volg gewoon deze eenvoudige stappen:

1. Voorbereiding

Zorg ervoor dat je scooter schoon en vetvrij is voordat je begint. Verwijder eventuele stof, vuil of olie om een glad oppervlak te garanderen. Gebruik tot slot een ontvetter voordat je de eerste laag Wrapperspray gaat aanbrengen.

2. Spuiten

Schud de spuitbus goed en breng een dunne laag Wrapperspray aan op het oppervlak van je scooter, deze mag nog niet volledig dekken. Deze laag zal als een soort primer/grondverf laag dienen.

Houd de spuitbus op ongeveer 20-30 centimeter afstand voor het beste resultaat tijdens het spuiten.

Laat deze laag 10 minuten drogen en breng vervolgens nog 3 lagen aan met telkens 10 minuten tussen de lagen.

LET OP: verwijder eventuele tape direct na het spuiten van de laatste laag!

3. Drogen

Wrapperspray is na ongeveer 10 minuten stofdroog. Na de laatste laag (altijd minimaal 4 lagen) laat je de Wrapperspray volledig drogen. Dit duurt 12-24 uur, afhankelijk van de omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid.

4. Geniet van je nieuwe look!

Zodra de Wrapperspray volledig droog is (na 12-24 uur), kun je genieten van je frisse, nieuwe scooterlook! Indien gewenst kun je nu nog een ander kleur aanbrengen op bepaalde delen om een mooi contrast te krijgen.

Zelf je scooter wrappen met een spuitbus Wrapperspray voorbeeld metallic blauw Mercurius Paint

Waarom wrapperspray kopen bij Mercurius Paint?

Bij Mercurius Paint zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige verf- en coatingsproducten voor verschillende toepassingen, waaronder scooters. Hier zijn een aantal redenen waarom klanten voor ons kiezen:

  • Kwaliteit: Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden zorgvuldig geselecteerd om de beste resultaten te garanderen.
  • Expertise: We hebben meer dan 20 jaar ervaring met verf en kunnen je deskundig advies geven over welke producten het meest geschikt zijn voor jouw specifieke behoeften.
  • Klantenservice: Ons vriendelijke en behulpzame team staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij elke stap van het proces.

Bestel nu je Wrapperspray bij Mercurius Paint!

Ben je klaar om je scooter een nieuwe look te geven zonder gedoe of hoge kosten? Bestel dan nu je Wrapperspray bij Mercurius Paint en ontdek hoe eenvoudig en betaalbaar het kan zijn om je scooter te wrappen. Per 0,5m2 heb je 1 spuitbus nodig, hou hier rekening mee als je gaat bestellen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of plaats direct je bestelling!