Mercurius Tools is importeur van het Duitse merk Fertan. Op deze pagina vertellen we u graag meer over dit merk dat groot geworden is in antiroest oplossingen.

Fertan: het concept

Het merk Fertan staat voor de hoogste kwaliteit en de beste ondersteuning van onze klanten. Daarom zien we onszelf niet alleen als een producent, maar ook als uw aanhanger, tot en met de perfecte oplossing voor uw roestprobleem, klein of groot.

Oldtimer
Fertan ontwikkelt en produceert producten voor roestverwijdering en coating, die speciaal zijn aangepast aan de hoge eisen van een klassiek voertuig.
Bovendien bieden onze technici u uitgebreid advies vanaf het begin tot het einde van uw project.

Werkplaatsoplossingen
Fertan werkt nauw samen met carrosseriebedrijven en autoreparatiewerkplaatsen om innovatieve probleemoplossers op het gebied van roestverwijdering en roestpreventie te ontwikkelen.

Industrie
Fertan werkt met veel grote industriële bedrijven. Volgens klantspecificaties worden op maat gemaakte concepten voor corrosiebescherming en corrosiebescherming ontwikkeld en geproduceerd.
toepassingen thuis
De perfecte oplossing voor elke thuisgebruiker. Van roestig tuinhek tot waterleidingrenovatie, Fertan biedt een verscheidenheid aan oplossingen.
Laat onze technici u adviseren.

Fertan producten bestellen

Via onze website bestelt u eenvoudig alle Fertan producten. Klik hier om deze producten in de webshop te bekijken.

Historie Fertan GMBH

Oprichting van Kaiser & Lang Fertan – SAAR
In 1979 werd Kaiser – Lang Fertan – SAAR opgericht als eenmanszaak, import en export van chemische producten voor metaaloppervlaktebehandeling.

Omzetting van de eenmanszaak in Fertan GmbH
In 1983 werd de rechtsvorm van het bedrijf gewijzigd in een naamloze vennootschap en de FERTAN GmbH nam ook de vertegenwoordiging over van de producten van de Italiaanse fabrikant I.T.B. S.p.A. Het hoofdkantoor is gevestigd in Milaan. De I.T.B. S.p.A. was in die tijd de toonaangevende fabrikant in Zuid-Europa voor chemische producten voor metalen oppervlakken.

Oprichting van ITB Deutschland GmbH
1985. Oprichting van ITB Deutschland GmbH als een dochteronderneming van ITB Srl Milan.

Overname van ITB GmbH door Henkel KGaA
In 1997 heeft de I.T.B. S.p.A. overgenomen door Henkel Surface Technologies in Düsseldorf en Fertan die werd veroorzaakt door de huidige aandeelhouders van Henkel KGaA en is sindsdien als onafhankelijk bedrijf, echter nauw blijven samenwerken met R & D.

Samenwerking met SESAM voor winterartikelen
1999 werd een samenwerking met meer dan 30 jaar in Flensburg bedrijf SESAM opgericht werd ontvangen en sinds die tijd de producten van de fabrikant Flensburger zijn een integraal onderdeel van de (Winterpflege-) producten van het huis Fertan .

Overname van HANSA-handreinigingsproducten van CALDIC
In het jaar 2001 kon de Fertan GmbH een regionaal handelende dealer overnemen, die een sterke partner was van de groothandel, maar ook van autodealers en autoriteiten, voor handreinigers in het zuidwesten van Duitsland. Dit had de producten van de internationaal gerenommeerde fabrikant CALDIC vertegenwoordigd en in 2002, kon Fertan over de gehele divisie handreinigers, huidverzorging en bescherming van de huid van de CALDIC te nemen en omdat deze producten internationaal worden verhandeld.
Verhuizing naar het historische industriepark AW – Hallen in Saarbrücken
Aan het einde van 2004, dan is het bedrijf verhuisd van de nu veel te klein geratenen opslag- en productiefaciliteiten in Saarbrücken, in de industriële park AW – zalen Saarbrücken, waar zowel de sfeer van het historische gebouw past bij de filosofie van het bedrijf als de moderne productie en logistiek worden samengevoegd kon.