Aangepaste levertijden in verband met de feestdagen (december 2018)

De feestdagen staan weer voor de deur!

Zelf zijn wij elke dag aan het werk maar voor het verzenden van bestellingen zijn we afhankelijk van de werktijden van PostNL. Daarom Is de verzending van pakketten op de volgende dagen anders dan u van ons gewend bent:

  • Maandag 24 december: De post wordt eerder opgehaald, bestellingen die voor 15:00 uur geplaatst worden vertrekken die dag nog.
  • Dinsdag 25 december (eerste kerstdag): De post wordt niet opgehaald, bestellingen die deze dag geplaatst worden worden donderdag 27 december verzonden en vanaf vrijdag 28 december geleverd.
  • Woensdag 26 december (tweede kerstdag): De post wordt niet opgehaald, bestellingen die deze dag geplaatst worden worden vrijdag 28 december verzonden en vanaf zaterdag 29 december geleverd.
  • Maandag 31 december (oudjaarsdag): De post wordt eerder opgehaald, bestellingen die voor 14:00 uur geplaatst worden vertrekken die dag nog.
  • Dinsdag 1 januari (nieuwjaarsdag): De post wordt niet opgehaald, bestellingen die deze dag geplaatst worden worden woensdag 2 januari verzonden en vanaf donderdag 3 januari geleverd.

Tijdens het afronden van uw bestelling wordt automatisch aangegeven op welke dag uw bestelling geleverd wordt. Ook is het mogelijk een latere dag te kiezen als u dat beter uitkomt.

Wij wensen u hele fijne dagen en staan graag voor u klaar als u tijdens de feestdagen vragen heeft of iets wilt ophalen.